Rreth nesh

Historiku
Ynë

Creative Ceramica është themeluar në Gjilan nga Lulzim Bajrami në vitin 2001. Veprimtaria kryesore ishte tregtia me pllaka të qeramikes. Ne bashkepunojmë me prodhuesit më të njohur te pllakave të qeramikes dhe porcelanit nga Italia dhe Spanja. Njëherit jemi importuesit më të medhenjë të këtyre produkteve nga Italia.

Bashpunimet tona

Qe nga viti 2010 kemi filluar bashkëpunimin edhe me prodhuesin e njohur Italian të materialeve hidrosanitare HATRIA nga MARAZZI GROUP. Qëllimi kryesor i kompanisë dhe i gjithë stafit të tij, është avancimi i metejmë i kompanisë duke pasur në qendër klientin dhe plotësimin e kërkesave të tij.

Start typing and press Enter to search