Pse tek ne !?

Ne ju ofrojmë cilësin më të lartë.

Cmimet më të mira në treg, me modelet më të fundit dhe trendi duke ju ofruar cilësi dhe garanci të produkteve.

PRODUKTET TONA

Ne ju ofrojmë produkte të ndryshme

KERAMIKË
Cilësi të lartë të pllakave me modele të ndryshme të trendit të fundit.
SANITARI
Modele unike në treg me cmime më të mira dhe cilësi të lartë.
LAMINAT
Laminat Gjerman dhe Zvicerran i kualitet të lartë i certifikuar me standerde të ISO.
DYER
Cilësi të lartë të dyerve me modele të ndryshme të trendit të fundit.
Ofertat më të mira në vend !

Në qeramik, sanitari dhe laminat.

Përfitoni nga ofertat më te mira në vend me cmime më të lira të modeleve të fundit. Për më shumë rreth ofertave na ndiqni në Instagram ose Facebook.
Çka na bënë

Lider në tregun tonë...

Etika në biznes

Diqka që i japim rendësi të madhe.

Përgjegjësia sociale

Duke u përkujdesur në maksimum për klientët tanë.

Shërbimi

Duke ofruar gjithmon me pëgjegjësi secilin produkt tonin.

Kualiteti

Ne ju garantojmë për kualitetin e produkteve tona.
Cilësi

Kënaqësia e klientëve me ne

Ndarja e klienteve te kenaqur me Creative Ceramica është prioriteti i yni ku tregon cilësin e lartë qe e posedojmë të produkteve tona, shërbimin korrekt dhe duke ju ofruar garanci për secilin produkt.
Me kë bashkpunojmë

Partnerët Tanë

Start typing and press Enter to search